Кулінарія

Наш улюблений салат «ситний». Часто готую його на свята

Список інгредієнтів для приготування салату ви зможете знайти в кінці статті.

Процес приготування:

1. Я викладаю з банки мариновані підберезники власного приготування і проціджую через сито всю рідину.

2. Щоб гриби не давали салату зайву слиз, я промиваю їх 1 склянкою чистої, питної води і залишаю стікати.

3. Поки гриби відстоюються, я викладаю в салатник порізану кубиком напівкопчену ковбасу.

4. Далі відправляю до неї банку консервованого зеленого горошку.

5. Слідом висипаю пучок дрібно порубаного кропу.

6. Далі викладаю твердий сир натертий на крупній тертці.

7. У завершенні викладаю в салатник гриби.

8. Заправляю салат майонезом за смаком.

9. І все як слід перемішую.

10. Далі я прикрашаю блюдо для подачі салатними листям по краях і викладаю в нього весь салат. Це один з найбільш швидких в приготуванні салатів з усіх, що я знаю.

І він абсолютно точно найсмачніший на думку нашої сім’ї. Спробуйте його приготувати і діліться своєю думкою в коментарях. Приємного апетиту вам, дорогі мої!

Список інгредієнтів для салату «Ситний»:

  • Ковбаса напівкопчена – 300 гр
  • Горошок – 1 банку
  • Кріп – 1 пучок
  • Мариновані підберезники – 250 гр.
  • Сир Російський – 200 гр.
  • Майонез – за смаком